Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدشریف زارعی امروز در حاشیه بهره‌برداری از نیروگاه ۲۰۰ کیلوواتی کاشان گفت: یکی از مزیت‌های منطقه کاشان وجود آفتاب در بیشتر فصل‌ها است که با برنامه‌ریزی و مشارکت سرمایه‌گذاران می‌توان به قطب تولید برق خورشیدی در کشور و به نوعی صادرکننده برق به نقاط دیگر مبدل شود.

هم اکنون نیروگاه‌های بسیاری در سطح شهرستان کاشان در حال فعالیت هستند که در ماه به طور متوسط تولید نیروگاه‌های برق خورشیدی در مجموع ۱۱ هزار و ۲۰۰ کیلومگاوات ساعت در کاشان است که با افزایش سرمایه‌گذاری در این حوزه می‌توان این مهم را افزایش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او می‌گوید ورود شرکت‌های بزرگ به حوزه احداث نیروگاه‌های خورشیدی را باید به فال نیک گرفت که نمونه‌ای از آن سرمایه‌گذاری کارخانه سیمان کویر در زمینی به وسعت چهار هزار و ۵۰۰ متر مربع و با اعتباری بیش از ۴۵ میلیارد ریال انجام شده است.

طبق بررسی‌های صورت گرفته هم اکنون کاشان رتبه نخست تعداد و میزان تولید نیروگاه‌های برق خورشیدی خانگی را دارد و تا به امروز بیش از ۲۳۵ نیروگاه خورشیدی خانگی و صنعتی در این شهرستان فعالیت دارند که همین امر اشتغال بیش از ۳۵ نفر از شهروندان را به همراه داشته است.

زارعی ضمن اشاره به جزئیات نیروگاه‌های خورشیدی فعال در شهرستان کاشان گفت: به لحاظ ظرفیت تولید کوچکترین نیروگاه خورشیدی در شهرستان کاشان پنج کیلوواتی و بزرگترین آن نیروگاه ۱۰ مگاواتی است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نیروگاه خورشیدی کاشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۷۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۸۰۰ نیروگاه کوچک مقیاس در کشور راه اندازی شد

به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمد زهرایی ظهر سه شنبه در مراسم افتتاح ۲۱۳ نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس در سطح روستاهای استان سمنان در بخش درجزین با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی، خدمت رسانی به خصوص به روستاها و مناطق محروم را رسالت بسیج سازندگی دانست.

وی با اشاره به ارائه خدمت در راستای توانمند سازی نقاط کم برخوردار در سراسر کشورمان، تاکید کرد: به همت بسیج سازندگی و با همکاری کمیته امداد و وزارت نیرو، دو هزار و ۸۶۴ نیروگاه کوچک مقیاس خانگی در نقاط محروم کشور راه اندازی شده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه امروز در استان سمنان نیروگاه کوچک مقیاس عمدتاً در مناطق روستایی و کم برخوردار به صورت متمرکز و همزمان افتتاح می‌شود، تاکید کرد: وزارت نیرو برق تولیدی این نیروگاه‌ها را خریداری و هم برق مورد نیاز استان‌ها تأمین می‌شود و هم خانواده‌ها به لحاظ مالی و اقتصادی توانمند می‌شوند.

فرمانده سپاه حضرت قائم (عج) استان سمنان نیز در این مراسم با بیان اینکه در گام اول ۲۱۳ نیروگاه کوچک مقیاس خورشیدی در استان راه اندازی و تا پایان سال، ۳۵۰ نیروگاه خورشیدی دیگر به بهره برداری خواهد رسید، گفت: ۳۰۰ نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس، طی تفاهم نامه‌ای با کمیته امداد امام خمینی (ره) استان سمنان ایجاد خواهد شد.

سردار منصور شوقانی بیان کرد: به واسطه اینکه سمنان استانی صنعتی است این آمادگی وجود دارد که شرکت‌ها و کارخانه‌های تولیدی با بسیج سازندگی تفاهم نامه و قرار دادهایی را امضا و برق مورد نیازشان از طریق همین نیروگاه‌ها تأمین شود در این راستا همچنین ایجاد شش نیروگاه در کارخانجات استان سمنان هدف گذاری شده است.

کد خبر 6099613

دیگر خبرها

  • بورس گلاب در کاشان نهادینه می‌شود
  • افتتاح طرح‌های بسیج سازندگی در بشرویه
  • جایگاه نخست گیلان در تولید خاویار در کشور
  • جهش صنعت تولید برق در خراسان شمالی
  • راه‌اند‌ازی ۶۵۰ نیروگاه خورشیدی در استان سمان در سال ۱۴۰۳
  • افتتاح ۲۱۳ نیروگاه خورشیدی در روستاهای استان سمنان
  • برگزاری رویداد ملی عطر و رایحه ایرانی در کاشان
  • ۲۸۰۰ نیروگاه کوچک مقیاس در کشور راه اندازی شد
  • افتتاح ۲۱۳ نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس در روستاهای سمنان
  • نیروگاه تجمیعی خورشیدی در استان یزد احداث می‌شود